Dialogkonferanse og «Bygg i tre» seminar 22. mai.

Kviteseid kommune inviterer til dialogkonferanse om to spanande byggeprosjekt i kommunen.
Dialogkonferansen er på Quality Straand hotell, Vrådal 22. mai kl. 15.00

Leilegheitsprosjektet Husstøyl og rehabilitering av Kviteseid skule er to uavhengige byggeprosjekt.

I prosjektet Husstøyl er det behov for å bygge eit bærekraftig, fleksibelt leilegheitsbygg for utleige.

I prosjektet Kviteseid skule er målet at rehabiliteringa av skulen skal bidra til at skulen dekker dagens og framtidas krav til plass, luftkvalitet og har ein miljøvennlig og energieffektiv oppvarming.

Dialogkonferansen er på Quality Straand hotell, Vrådal 22. mai kl. 15.00

Les meir om byggesakene, påmelding og programmet på Innovativeanskaffelser.no

Dialogkonferansen er kunngjort på Doffin.

Kommunen inviterer òg til seminaret «Bygg i tre» som blir arrangera same dag og på same stad.
Seminaret «Bygg i Tre» gje kunnskap og inspirasjon om bærekraftige bygg, om tre som byggemateriale og korleis innovative innkjøp kan bidra til innovasjon og næringsutvikling.

Program for «Bygg i tre» finn du her

Husstøyl